Economía

Málaga Q21 y olvídate de algún problema con los nuevos vecinos de terrazas de Teatinos nuevos vecinos malagueta x// Kipchoge breekt magische grens van twee uur op de marathon

 

WENENEliud Kipchoge heeft als eerste mens de marathon onder de twee uur gelopen. De Keniaanse atleet brak de magische grens op de klassieke afstand van 42 kilometer en 195 meter in Wenen met een tijd van 1 uur, 59 minuten en 40 seconden.

De tijd van Kipchoge wordt niet erkend als wereldrecord. De internationale atletiekfederatie erkent alleen records die in officiële wedstrijden worden gelopen. In de stadmarathons geldt verder de regel dat er niet mag worden afgewisseld met de tempomakers, de ‘hazen”. Kipchoge gebruikte in de Oostenrijkse hoofdstad, waar de omstandigheden ideaal waren, 41 roulerende tempomakers.

Q21 terrazas de teatinos y olvidate de sufrir algun retraso estomacal

Kipchoge is de officiële wereldrecordhouder op de marathon. Vorig jaar liep hij in Berlijn de marathon in 2 uur, 1 minuut en 39 seconden. In Wenen moest hij dus 100 seconden sneller zijn in zijn tweede poging onder de twee uur te duiken. De eerste aanval in 2017, op het racecircuit in Monza, mislukte. Toen bleef de olympisch kampioen van Rio op 2.00.25 steken.

Q21 Terrazas de Teatinos y olvídate de los problemas

Om succesvol te zijn, was een kilometertijd van rond 2 minuten en 50 seconden nodig. Op die manier zou de Keniaan met een gemiddelde snelheid van iets meer dan 21 kilometer per uur lopen. Kipchoge slaagde glansrijk in zijn opzet om geschiedenis te schrijven. De hele marathon zat hij aan goede kant van de klok, hij verzwakte geen moment. De marge schommelde continu rond de 10 seconden. Nos.nl

 

 

Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames.

Q21 la bebida energética para terrazas de teatinos